Kedvezményeink…

Mérsékelt áraink tovább csökkenthetőek az alábbi állandó kedvezmények igénybevételével. FILASOL CLUB Ha rendszeresen rendel, akár apró, akár nagyobb szállítást, bármit, bárhonnan-bárhová - érdemes belépnie többszintű klubrendszerünkbe! (Egy személy csak egyféle klub tagja lehet és az űrlapon a Megrendelőnek meg kell egyeznie a klubtag személyével!) Állandó árkedvezmények, regisztrációs megrendelés lehetősége, készpénzes fizetési mód - stb. További információk a FILASOL CLUB menüpont alatt. MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY Ha nagyobb tételt szállíttat egyszerre, és a fuvardíj nettó összege felárak nélkül a 680 eurót meghaladja, úgy a végösszegből automatikusan mennyiségi kedvezményt nyújtunk. ALKALMILAG MEGHIRDETETT KEDVEZMÉNY Akciós árainkat, ideiglenes árengedményeinket kizárólag facebook-os csoportunkban, illetve hírleveleinkben publikáljuk. Érdemes tehát a csoport tagjává illetve a hírlevél olvasójává válni!
NEMZETKÖZI FUTÁRSZOLGÁLAT KIS- ÉS NAGY CSOMAGOK SZÁLLÍTÁSA, KÖLTÖZTETÉS, KISÁLLAT-SZÁLLÍTÁS
2011. óta…
ÁRAK: KEDVEZMÉNYEK
A KEDVEZMÉNYEKÖSSZEVONHATÓAK,DE CSAK ÚGY,HOGY EGYMÁS UTÁNVONJUK LE AZADHATÓ ENGEDMÉNYEKET,ÍGY A KÖVETKEZŐT MÁRCSAK A MARADÉKÖSSZEGRESZÁMÍTJUK! Sorrend:- visszatérő kedvezmény- Facebook-kedvezmény- promóciós kód kedv.- klubtagsági kedvezm.- mennyiségi kedvezm.
kedvezmény, árengedmény, diszkont, csökkentett ár, árcsökkentés, árkedvezmény, állandó kedvezmények, elérhető engedmény, megtakarítás a fuvardíjból
NEMZETKÖZI FUTÁRSZOLGÁLAT KIS- ÉS NAGY CSOMAGOK SZÁLLÍTÁSA, KÖLTÖZTETÉS, KISÁLLAT-SZÁLLÍTÁS
2011. óta…
ÁRAINK: KEDVEZMÉNYEK
kedvezmény, árengedmény, diszkont, csökkentett ár, árcsökkentés, árkedvezmény, állandó kedvezmények, elérhető engedmény, megtakarítás a fuvardíjból

Kedvezményeink…

Mérsékelt áraink tovább csökkenthetőek az alábbi állandó kedvezmények igénybevételével. FILASOL CLUB Ha rendszeresen rendel, akár apró, akár nagyobb szállítást, bármit, bárhonnan-bárhová - érdemes belépnie többszintű klubrendszerünkbe! (Egy személy csak egyféle klub tagja lehet és az űrlapon a Megrendelőnek meg kell egyeznie a klubtag személyével!) Állandó árkedvezmények, regisztrációs megrendelés lehetősége, készpénzes fizetési mód - stb. További információk a FILASOL CLUB menüpont alatt. MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY Ha nagyobb tételt szállíttat egyszerre, és a fuvardíj nettó összege felárak nélkül a 600 eurót meghaladja, úgy a végösszegből automatikusan mennyiségi kedvezményt nyújtunk. ALKALMILAG MEGHIRDETETT KEDVEZMÉNY Akciós árainkat, ideiglenes árengedményeinket kizárólag facebook-os csoportunkban, illetve hírleveleinkben  publikáljuk. Érdemes tehát a csoport tagjává illetve a hírlevél olvasójává válni!