Hogyan lehet fizetni?

A megrendelő űrlapon több előrefizetési opció közül tud választani: - Fizethet magyarországi bankszámlánkra, melyet a SBERBANK-nál vezetünk - Fizethet spanyolországi bankszámlánkra, melyet az Unicaja Banco -nál vezetünk - Fizethet bankkártyával - Fizethet készpénzzel, megbízottunknál, személyesen (csak Budapesten)
NEMZETKÖZI FUTÁRSZOLGÁLAT KIS- ÉS NAGY CSOMAGOK SZÁLLÍTÁSA, KÖLTÖZTETÉS, KISÁLLAT-SZÁLLÍTÁS
2011. óta…
FIZETÉSI MÓDOK
A FUVARDÍJ KIFIZETÉSE MINDIG ELŐRE TÖRTÉNIK, NEM A FELADÁSKOR! (Kivétel: Filasol Club PRO tagság esetén - ld. a KLUB- oldalon)
A fuvardíj kifizetését követően a megrendelés VÉGLEGESSÉ VÁLIK, vagyis NEM MONDHATÓ LE, NEM CSÖKKENTHETŐ, IDŐPONTJA NEM MÓDOSÍTHATÓ! A befizetésről emailben küldünk végleges visszaigazolást. A befizetés elmaradása esetén A FOGLALÁST TÖRÖLJÜK! FIZETVE! Szintén az űrlapon adhatja mega fizetés pénznemét is!

Hogyan lehet fizetni?

A megrendelő űrlapon több előrefizetési opció közül tud választani: - Fizethet magyarországi bankszámlánkra, melyet a SBERBANK-nál vezetünk - Fizethet spanyolországi bankszámlánkra, melyet az Unicaja Banco -nál vezetünk - Fizethet készpénzzel, megbízottunknál, személyesen (csak Budapesten) - Fizethet bankkártyával
NEMZETKÖZI FUTÁRSZOLGÁLAT KIS- ÉS NAGY CSOMAGOK SZÁLLÍTÁSA, KÖLTÖZTETÉS, KISÁLLAT-SZÁLLÍTÁS
2011. óta…
FIZETÉSI MÓDOK
A FUVARDÍJ KIFIZETÉSE MINDIG ELŐRE TÖRTÉNIK, NEM A FELADÁSKOR VAGY A KÉZBESÍTÉSKOR! (Kivétel: Filasol Club PRO tagság esetén - ld. az Árak > Kedvezmények oldalon)
A fuvardíj kifizetését követően a megrendelés VÉGLEGESSÉ VÁLIK, vagyis NEM MONDHATÓ LE, NEM CSÖKKENTHETŐ, IDŐPONTJA NEM MÓDOSÍTHATÓ! A befizetésről emailben küldünk végleges visszaigazolást. A befizetés elmaradása esetén A FOGLALÁST TÖRÖLJÜK! FIZETVE!
Szintén az űrlapon adhatja meg a fizetés pénznemét is!
fizetési mód, pénznem, valuta, átutalás, befizetés, hogyan tudom kifizetni, hol lehet befizetni, magyar bankszámla, paypal fiók, készpénzzel, befizetés, fuvardíj kifizetése