Árképzésünk alapja

A csomagszállítási díjak a súlytól és a mérettől függnek. Az alapdíjat kg-ra vetítve határozzuk meg, ha az 1 kg-ra eső térfogat nem nagyobb, mint amit az Árjegyzék meghatároz. Ha a méret ezt mégis meghaladja, akkor az alapdíjat nem a kg, hanem a térfogat alapján szorozzuk fel. A kettős díjszámítás oka, hogy pl. extrém esetben egy habszivacs tábla szállításakor a küldemény a raktér jó részét elfoglalná, súlya azonban minimális lenne. Egyszerre kell figyelemmel lennünkm tehát a raktér méret- és terhelhetőségi kapacitására. A csomagszállítás alapdíja függ attól is, hogy a küldemény feladása és kézbesítése közvetlenül a gépkocsinál történhet-e, vagy a sofőrnek kell segítenie a Feladónak illetve a Címzettnek a csomagok ki- és behordásában. (A gépkocsivezető segítsége NEM önálló rakodás, hanem az ügyféllel közösen történő csomaghordás! Motorkerékpár fel- és leemelése minden esetben a Megrendelő feladata, amihez rámpát biztosítunk!) A díjat módosíthatja a választott fizetési mód és a küldeményre kért speciális kezelés is: - Törékeny (kiemelten óvatos mozgatás és max. 15 kg-ig mindig a bála tetejére kerül) - Talpon szállítandó (nem forgatjuk optimális helyzetbe, hanem jelölés szerint helyezzük el) - Nedvességre érzékeny (átmozgatás vagy hatósági ellenőrzés során is védjük a csapadéktól, mindig zárt térben tartjuk) - Passzívan hűtendő (jégakkuval hidegen tartjuk az akku kapacitásának erejéig, minőségmegőrzési garancia nélkül) - Aktívan hűtendő (szárazjéggel hűtjük vagy fagyasztjuk, garanciával) Csak az előre megrendelt speciális kezeléseket tudjuk biztosítani, tehát az űrlapon nem igényelt, de a küldeményre ráírt vagy szóban kért kezelési módokat NEM!
NEMZETKÖZI FUTÁRSZOLGÁLAT KIS- ÉS NAGY CSOMAGOK SZÁLLÍTÁSA, KÖLTÖZTETÉS, KISÁLLAT-SZÁLLÍTÁS
2011. óta…
HOGYAN SZÁMOLUNK?
1,09 €*   kg3000 cm3 (* ECO-mód választása esetén, speciális kezelések nélkül!) / FONTOS!A fuvardíjMINDIG ELŐRE,a megrendeléstkövetőenfizetendő,NEM feladáskorvagykézbesítéskor!
fuvardíj, szállítási díj, fuvarköltség, hogyan lehet kiszámolni, hogyan tudom kiszámítani, árszámítás, hogy jön ki a fuvardíj, az ár kiszámítása, mennyibe kerül, mennyibe fog kerülni
ÁFA (IVA):  Az Árjegyzékben feltüntetett árak minden esetben nettó költségek! A fizetendő ÁFA/IVA mértéke függ a Megrendelő adószámától (belföldi, közösségi vagy egyáltalánnincs), a választott fizetési módtól (spanyolországi vagy magyarországi célszámlára történik-e),továbbá közösségi adószám megléte esetén az Ügyfél adózási székhelyétől is.Az adó mértéke a fentiek szerint 0, 21 vagy 27 % lehet.  Részletesebb információk az Árjegyzékben találhatóak vagy kérdezze e-mailben!
AZON MEGRENDELÉSEK ESETÉN, MELYEK ÚTVONALA MINDKÉT JÁRATUNKAT IGÉNYBE VESZI, NEM DUPLA ÁRAT, HANEM CSAK FELÁRAT KELL FIZETNI, MELYET ÁRJEGYZÉKÜNK TARTALMAZ!

Árképzésünk alapja

A csomagszállítási díjak a súlytól és a mérettől függnek. Az alapdíjat kg-ra vetítve határozzuk meg, ha az 1 kg-ra eső térfogat nem nagyobb, mint amit az Árjegyzék meghatároz. Ha a méret ezt mégis meghaladja, akkor az alapdíjat nem a kg, hanem a térfogat alapján szorozzuk fel. A kettős díjszámítás oka, hogy pl. extrém esetben egy habszivacs tábla szállításakor a küldemény a raktér jó részét elfoglalná, súlya azonban minimális lenne. Egyszerre kell figyelemmel lennünkm tehát a raktér méret- és terhelhetőségi kapacitására. A csomagszállítás alapdíja függ attól is, hogy a küldemény feladása és kézbesítése közvetlenül a gépkocsinál történhet-e, vagy a sofőrnek kell segítenie a Feladónak illetve a Címzettnek a csomagok ki- és behordásában. (A gépkocsivezető segítsége NEM önálló rakodás, hanem az ügyféllel közösen történő csomaghordás! Motorkerékpár fel- és leemelése minden esetben a Megrendelő feladata, amihez rámpát biztosítunk!) A díjat módosíthatja a küldeményre kért speciális kezelés is: - Törékeny (mindig a bála tetejére kerül, kiemelten óvatos mozgatással) - Talpon szállítandó (nem forgatjuk optimális helyzetbe, hanem jelölés szerint helyezzük el) - Nedvességre érzékeny (átmozgatás vagy hatósági ellenőrzés során is védjük a csapadéktól, mindig zárt térben tartjuk) - Passzívan hűtendő (jégakkuval hidegen tartjuk az akku kapacitásának erejéig, minőségmegőrzési garancia nélkül) - Aktívan hűtendő (szárazjéggel hűtjük vagy fagyasztjuk, garanciával) Csak az előre megrendelt speciális kezeléseket tudjuk biztosítani, tehát az űrlapon nem igényelt, de a küldeményre ráírt vagy szóban kért kezelési módokat NEM!
NEMZETKÖZI FUTÁRSZOLGÁLAT KIS- ÉS NAGY CSOMAGOK SZÁLLÍTÁSA, KÖLTÖZTETÉS, KISÁLLAT-SZÁLLÍTÁS
2011. óta…
ÁRAINK
1,09 €   kg3000 cm3 (ECO-mód választása esetén, speciális kezelések nélkül!) / FONTOS!A fuvardíjMINDIG ELŐRE, a megrendeléstkövetően fizetendő,NEM feladáskor vagy kézbesítéskor!
fuvardíj, szállítási díj, fuvarköltség, hogyan lehet kiszámolni, hogyan tudom kiszámítani, árszámítás, hogy jön ki a fuvardíj, az ár kiszámítása, mennyibe kerül, mennyibe fog kerülni
ÁFA (IVA):  Az Árjegyzékben feltüntetett árak minden esetben nettóköltségek! A fizetendő ÁFA/IVA mértéke függ a Megrendelőadószámától (belföldi, közösségi vagy egyáltalán nincs), aválasztott fizetési módtól (spanyolországi vagy magyarországicélszámlára történik-e), továbbá közösségi adószám megléteesetén az Ügyfél adózási székhelyétől is.Az adó mértéke a fentiek szerint 0, 21 vagy 27 % lehet.  Részletesebb információk az Árjegyzékben találhatóak vagykérdezze e-mailben!
AZON MEGRENDELÉSEK ESETÉN, MELYEK ÚTVONALA MINDKÉT JÁRATUNKAT IGÉNYBE VESZI, NEM DUPLA ÁRAT, HANEM CSAK FELÁRAT KELL FIZETNI, MELYET ÁRJEGYZÉKÜNK TARTALMAZ!